Forside  |  ​Kontakt

​Kontakt os i dag for et uforpligtende konsulentbesøg på telefon: 

40 21 31 04

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facaderenovering og vandskuring

En facade bliver som alt andet slidt med tiden. Udsat for vind og vejr kan ens facade hurtigt komme til at se trist og træt ud, hvilket kan få hele huset til at miste dets glans. Derfor kan en facaderenovering eller en vandskuring være en investering i huset. Efter en facaderenovering vil dit hus nemlig få sig et alvorligt ansigtsløft, som ikke kun du kan sætte pris på, mens du bor der, men som også kan være med til at hæve husets pris. Det kan på den måde være en investering i huset at få udført en facaderenovering, der kan give facaden nyt liv. Står du derfor med en facade, der er begyndt at se trist og slidt ud, er det på tide at få udført en facaderenovering og evt. vandskuring. Vi hjælper dig også gerne med andet murerarbejde, eksempelvis i forbindelse med ombygning.

Mange års erfaring med facadearbejde & vandskuring

​Murermester Brian Bo Rene har mange års erfaring indenfor murerfaget, og har udført mange forskellige slags opgaver på Langeland, Rudkøbing og i Svendborg. Vi har stor erfaring med facaderenovering og vandskuring, og kan derfor være dem, der er med til at give netop dit hus et fortjent æstetisk løft. 

Før​

Efter

Vi er eksperter inden for facaderenovering og vandskuring, og med os som samarbejdspartner, får du derfor også en kvalificeret og grundig vurdering af din facade i alle murens lag. Det betyder, at vi kan give dig det bedste resultat til den bedste pris. Alle vores medarbejdere er dygtige og kompetente håndværkere, og vi sætter en ære i at udføre vandskuring og facaderenovering til kundens tilfredshed. Vi går ikke fra en opgave, før vi er tilfredse med den, ligesom vi gerne bliver en time længere på arbejde for at få arbejdet helt færdigt. Vi står altid inde for alle deadlines og tidsfrister, hvilket er en del af vores målsætning om altid at yde god service.

Ring allerede i dag, og lad os klare din facaderenovering

​Står du med en facade, der godt kunne trænge til en kærlig hånd, står vi meget gerne til rådighed. Er du klar til at gøre noget for dit hus, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 40 21 31 04 og få en snak om facaderenovering samt evt. modtage et uforpligtende tilbud. Har du spørgsmål til fordelene ved vandskuring og facaderenovering hører vi også gerne fra dig.​

Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook​

Haugbølle Murerforretning

Haugbøllevej 25

5900 Rudkøbing

Telefon: 40 21 31 04

E-mail: kontakt@hbmf.dk

Uanset om det drejer sig om en mindre reparations-opgave eller en større tilbygning vil det være os en fornøjelse at hjælpe dig med netop dit murerarbejde.