Forside  |  ​Kontakt

​Kontakt os i dag for et uforpligtende konsulentbesøg på telefon: 

40 21 31 04

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ombygning af hus på Langeland, Svendborg & Rudkøbing

​En ombygning kan være påkrævet af mange grunde. Der kan være en familieforøgelse på vej og man derfor ikke har nok plads i huset. Måske har man fået øjnene op, at pladsen kan bruges mere fordelagtigt. Det kan også være, at man blot vil gøre noget nyt for huset, så man på en måde får et helt nyt hus inden for det gamles rammer. Uanset hvad er en ombygning en stor ting og et stort byggemæssigt og logistisk projekt. Derfor kan det være en god idé at tænke over, hvem man får til at udføre sin ombygning. Gør du brug af Haugbølle Murerforretning til din ombygning, kan du være helt sikker på have en erfaren og kompetent partner gennem hele byggeprocessen, der sammen med dig vil fokusere på at opnå det bedst mulige resultat.

Vi kan eksempelvis også hjælpe dig med tagarbejde, som du kan læse mere om her.

Vi udfører alle former for tilbygning eller ombygning

​Haugbølle Murerforretning er en murervirksomhed med speciale i ombygning af boliger. Vi har stor erfaring indenfor ombygning, og derfor har vi også de redskaber og den viden, der er nødvendig for at gøre din ombygning til det perfekte hus. Vores team består af kompetente håndværkere, der ved, hvad de laver. En af vores kerneværdier er god kvalitet, hvilket betyder, at vi bestræber os på altid at udføre så godt arbejde som overhovedet muligt. 

​Vi går altså ikke fra et stykke arbejde, før vi selv er tilfredse med det. Samtidig sætter vi også en ære i at overholde alle tidsfrister og deadlines til punkt og prikke. På den måde finder du i os en punktlig, kompetent og pålidelig byggepartner gennem hele ombygningsprocessen.

Vi bygger om i samråd med kunden

​Vi udfører altid vores ombygninger i samråd med kunden. Vi laver ombygningen af huset skræddersyet efter dine ønsker og behov, sådan at du får din ombygning, præcis som du vil have det. Det betyder også, at du er med i hele byggeprocessen.

Hvis og når der er brug for det, står vi desuden klar til at rådgive og vejlede, da vi har en stor viden på området og kender til de forskellige mulige løsninger og materialer. Står du derfor og mangler en byggepartner i forbindelse med din nye ombygning, skal du være meget velkommen til at kontakte os på telefon. 40 21 31 04, så vi kan få os en snak om dit projekt og du eventuelt. kan modtage et helt uforpligtende tilbud på opgaven.

Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook​

Haugbølle Murerforretning

Haugbøllevej 25

5900 Rudkøbing

Telefon: 40 21 31 04

E-mail: kontakt@hbmf.dk

Uanset om det drejer sig om en mindre reparations-opgave eller en større tilbygning vil det være os en fornøjelse at hjælpe dig med netop dit murerarbejde.