Forside  |  ​Kontakt

​Kontakt os i dag for et uforpligtende konsulentbesøg på telefon: 

40 21 31 04

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tagarbejde på Langeland, Svendborg & Rudkøbing

Taget er et af husets mest betydningsfulde elementer og har en gang imellem brug for en kærlig hånd. Er taget blevet slidt eller utæt, kan der være behov for enten en renovering eller en hel udskiftning af taget, da det ellers kan have alvorlige konsekvenser for resten af huset. Ønsket om et nyt tag kan også skyldes drømmen om en ny førstesal, eller en tagterrasse hvor du kan sidde ude og nyde de sene sommeraftener. Uanset tagprojektets karakter står vi klar til at hjælpe med vores professionelle tagarbejde på Langeland, Rudkøbing og i Svendborg.

Effektive og kreative løsninger

Hos Haugmølle Murerforretning har vi mange års erfaring med tagarbejde og udfører mange typer tagprojekter hvert år. Vores kompetente medarbejdere kan hjælpe dig med forskellige former for planløsninger, der matcher netop dine behov. Hvad enten du har brug for vedligeholdelse, reparation, ombygning eller et helt nyt tag, har vi den rette løsning til dig. Når vi udfører tagarbejde for vores kunder, sætter vi en ære i at overholde budgetter og tidsplaner, men vigtigst af alt har vi kvaliteten i højsædet.

Lad os hjælpe dig med dit tagarbejde

Har du brug for hjælp med dit projekt, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 21 31 04 til en snak om vores forskellige løsninger inden for tagarbejde. Vi er altid klar med vores ekspertise og rådgivning og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på det projekt du står over for.

​​

Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook​

Haugbølle Murerforretning

Haugbøllevej 25

5900 Rudkøbing

Telefon: 40 21 31 04

E-mail: kontakt@hbmf.dk

Uanset om det drejer sig om en mindre reparations-opgave eller en større tilbygning vil det være os en fornøjelse at hjælpe dig med netop dit murerarbejde.